fredag, november 12, 2010

12.november

Der var hjemmeeksamen ferdig skrevet og levert. Det er ennå drittvær, overskyet og regnfult og kaldt. Det var kulderekord for oppholdet vårt her i dag. Det var pledd og langbukse og superundertøy å se på dem som satt ute og skrev i siste liten på eksamensoppgaven i dag morges. det var 21 grader.

neste eksamen er den 26. DEt er en firteimers skriftlig eksamen om idrettene vi har vært innom. Regler, teknikker og innlæringsmodeller må pugges. Når denne oppgaven leveres får vi den siste eksamenen utlevert. DEtte er en tverrfaglig hjemmeeksamen på 5 dager.
Pannekake med pasjonsfrukt i røren er nammenam. Ananas, banan og sjokoladeklumper kan også tilsettes. Nammm.

Spanskstudentene er ferdige med skolen nå, så de reiser til Norge for å ta eksamen der i starten av neste uke. Det er litt rart, vi er ganske mange som føler at vi egentlig aldri har kommet i gang med oppholdet her, og nå begynner folk å reise. Skolen har gjevnt over vært så lett og ting har vært såpass lettvint, slik som det ofte er i starten på et studie. Vanligvis blir studie mer intensivt mot slutten, her har det vært så lettvint hele tiden at vi ikke føler at vi egentlig har kommet over den rolige oppstartsfasen.

I kveld skal vi kåre vinneren av en sdeturfekonkuranse osm var i dag. VI skal grille og fyr bål på stranden. Forgje gang vi skulle ha bål på stranden var 'veden' palmeblad og våte tømmerstokker som hadde drevet i land. Alt dette ble grundig dynket i tennvæske. Det brant heftig i 3-4 minutter, før det så godt som døde. Forhåpentligvis brenner dagens bål opp.

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden